• restoran vinodol
  • restaurant vinodol
  • restaurant vinodol
  • ristorante vinodol

Jelovnik

Domaći kruh

Mala košarica 10,00

Velika košarica 22,00

Hladna predjela

Tatar od cikle na pečenom kozjem siru sa „Crème fraiche“  i tostiranim orahom 65,00

Juneći tatar - tatar od junećeg filea tradicionalno začinjen maslinovim uljem i aromatičnim biljem na sezonskoj salati s aiolijem od Dijon senfa 78,00

Dalmatinski pršut sa sirom iz mišine i uštipcima 80,00

"Nova mesna priča" - hladna plata za dvoje - hladetina, pašteta, nešto od divljači, dalmatinski pršut, čvarci, prgica i meso z'tiblice 120,00

"Nova riblja priča" - hladna plata za dvoje - salata od hobotnice, slani inćun, bakalar na bijelo, tuna ili sabljarka kuhana u maslinovom ulju, dimljene dagnje, marinirane jadranske kozice i paški sir 120,00

Juhe

Krem juha od vrganja - s prutićem nadjevenim pršutom 40,00

Dnevna juha chefa kuhinje 30,00

Topla predjela

Fuži sa svježim crnim istarskim tartufom 105,00

Ravioli nadjeveni skutom u umaku od dimljenih dagnji, jadranskih kozica sa cherry rajčicom 85,00

Zagorski štrukli - po želji zapečeni sa slatkim vrhnjem ili sotirani na maslacu s krušnim mrvicama 50,00

Crni rižoto 85,00

Ficleki goveđeg filea s iceberg salatom i cezar dressingom 70,00

Gulaš od jelena s domaćim knedlama od kruha 85,00

Glavna jela

Brudet od grdobine s palentom 95,00

Orada pečena u pećnici s povrćem i krumpirom 115,00

File gacke pastrve zapečen s krustom od badema s brokulom i krumpirom sotiranim na maslacu 90,00

Pileća prsa nadjevena kozjim sirom na pireu od graška i šampinjonima sa žara 80,00

Zagrebački odrezak - pohani teleći odrezak nadjeven šunkom i sirom s policama 125,00

Teletina pod pekom s pečenim krumpirom 125,00

Teleća pljeskavica s policama i sotiranim mariniranim povrćem 90,00

Rolice svinjskog filea nadjevene pršutom i sirom u umaku od gorgonzole s njokima od krumpira i pirjanim keljom 90,00

Janjeća koljenica - pire krumpir s mladim lukom i pirjano povrće 135,00

Biftek s hrvatskih farmi s policama od krumpira u umaku od senfa i povrće sa žara 185,00

Prilozi, salate i sirevi

Krumpir pečen ili pržen 30,00
Povrće sa žara ili kuhano 0,00
Mlinci 35,00     
Prilozi po želji gosta 45,00

Izbor dnevnih salata 30,00

Paški sir 60,00
Izbor hrvatskih sireva s voćem i medom (za 2 osobe) 130,00

Slastice

Topli čokoladni oblizek s domaćim sladoledom od bourbon vanilije 35,00

Lješnjak tortica 35,00

Savijača od voća sa sladoledom i umakom od vanilije 30,00

Imotski rafiol na naš način 35,00

Pita od limuna 28,00

Iz povijesti

RESTAURANT VINODOL - Teslina 10, Zagreb, HR - radno vrijeme: 11:30-24h - tel: +38514811427; +38514811341 - vinodol@vinodol-zg.hr
---
Copyright © RESTAURANT VINODOL. Design by studiog6h8