• restoran vinodol
  • restaurant vinodol
  • restaurant vinodol
  • ristorante vinodol

Jelovnik

Domaći kruh

Mala košarica 10,00
Velika košarica 22,00

Hladna predjela

Salata sa šparogama, pečenim kozjim sirom i vinegretom s prženim bademima 70,00
Carpaccio od brancina s preljevom od limuna, zelenog tabasca i maslinovog ulja 85,00
Salata od jadranske hobotnice s krumpirom i paškim sirom 68,00
Juneći tatar - tatar od junećeg filea tradicionalno začinjen maslinovim uljem i aromatičnim biljem na sezonskoj salati s aiolijem od Dijon senfa 78,00
"Nova priča" - hladna plata za dvoje - kozji sir Moravec, kobasica od boškarina s malvazijom, pršut od jelena „Gastral“, „meso 'z tiblice“, kobasica od divljači Šuvak, istarski pršut Jelenić, sir Prgica 120,00
Dalmatinski pršut sa sirom iz mišine i uštipcima 70,00

Juhe

Goveđa juha - s mrkvom i domaćim rezancima 30,00
Krem juha od vrganja - s prutićem nadjevenim pršutom 40,00
Istarski minestrone sa zarebrnikom, vinskim octom i ribanim ovčjim sirom 45,00
Dnevna juha chefa kuhinje 30,00

Topla predjela

Popečci od tikvica s mladom lisnatom salatom, sotiranim kozicama i preljevom od bosiljka i parmezana 65,00
Ravioli nadjeveni skutom u umaku od dimljenih dagnji, jadranskih kozica sa cherry rajčicom 75,00
Fuži sa svježim crnim istarskim tartufom 90,00
Zagorski štrukli - po želji zapečeni sa slatkim vrhnjem ili sotirani na maslacu s krušnim mrvicama 45,00
Salata od goveđeg filea - s mariniranim tikvicama, koromačem i dressingom od Samoborske muštarde 70,00
Domaći njoki od krumpira u žgvacetu od boškarina s ribanim svježim hrenom 68,00

Glavna jela

Orada pečena u pećnici s povrćem i krumpirom 105,00
File gacke pastrve zapečen krustom od badema s brokulom i krumpirom sotiranim na maslacu 85,00
Pileća prsa nadjevena kozjima sirom na pečenim mariniranim tikvicama i šampinjonima sa žara 70,00
Rolice svinjskog filea nadjevene pršutom i sirom u umaku od gorgonzole s njokima od krumpira i pirjanim keljom 90,00
Zagrebački odrezak - pohani teleći odrezak nadjeven šunkom i sirom s policama 110,00
Teletina pod pekom s pečenim krumpirom 110,00
Teleća pljeskavica s policama i satarašom 85,00
Janjeća koljenica s restanim krumpirom i salatom od crvenog i bijelog kupusa s dressingom od kiselog mlijeka 120,00
Tournedos u demi-glace umaku s kiselim lučicama, pireom od celera i glaziranom mrkvom 120,00
Biftek u umaku od brinje s kroketima od krumpira i mladim bobom 160,00

Prilozi, salate i sirevi

Krumpir pečen ili pržen 30,00
Povrće sa žara ili kuhano 0,00
Mlinci 35,00     
Prilozi po želji gosta 45,00

Izbor dnevnih salata 30,00

Paški sir 60,00
Izbor hrvatskih sireva s voćem i medom (za 2 osobe) 130,00

Slastice

Topli čokoladni oblizek sa sladoledom i umakom od vanilije 35,00
Rožata 25,00
Dnevna savijača od voća sa sladoledom i umakom od vanilije 30,00

Iz povijesti

RESTAURANT VINODOL - Teslina 10, Zagreb, HR - radno vrijeme: 11:30-24h - tel: +38514811427; +38514811341 - vinodol@vinodol-zg.hr
---
Copyright © RESTAURANT VINODOL. Design by studiog6h8